fredag den 16. september 2011

Bolton (14) – Norwich (17) 17/09-2011

Lørdag kl. 16.00

To hold med nedadgående formkurve løber lørdag ind på Reebok Stadium. Bolton har over de sidste tre opgør lukket hele 11 mål ind, og Norwich ser ikke ud til at være helt i stand til at følge med i den bedste række.

Som nævnt i tidligere optakter har redaktionen ikke haft det mest optimistiske syn på Boltons chancer denne sæson. De modbeviste den indstilling med deres flotte 4-0 udesejr over QPR i første runde, men siden da er det blevet til nederlag mod tre af de store, hvor det så specielt skidt ud under kampen mod United sidste weekend, der endte med en 0-5 afklapsning.
Coyles tropper er dog kun ude af modvinden en enkelt runde, da turen næste weekend går til Emirates. Der er derfor maksimalt pres på forud for opgøret mod Norwich, hvor alt andet en en sejr vil være en stor skuffelse. Det er ikke nemt at finde vinderopskriften frem, når hele syv spillere befinder sig i området tvivlsom, skadet eller karantæneramt, men de resterende spillere kunne vinde med hele fire mål over den stærkeste af de tre oprykkere - QPR -, så en sejr over The Canaries ligner ikke en umulighed.

Norwich har leveret et udlæg på sæsonen, som man måske kunne forvente. Uden hverken at ryge på enden eller at imponere synderligt har de hentet to point og har stadig deres første sejr til gode. Efter nederlaget til West Browich sidste weekend, der inden det opgør havde tabt tre kampe i streg, er det dog svært at finde de helt store roser frem. Truppen besidder bl.a. ikke nogen videre offensiv force, selvom Grant Holt i angrebet flere gange har vist gode takter. Alt i alt vil det om et par kampe blive nemmere at spå om Norwichs chancer, da det stadig ligner et hold, som ligger på vippen til allerede nu at få en lang og hård sæson, men et resultat mod Bolton vil lysne det perspektiv væsentligt.
PL-formkurve, Bolton: V-T-T-T-

PL-formkurve, Norwich: U-U-T-T-
Seneste fem indbyrdes:
19/03/2005: Bolton – Norwich 1-0

11/12/2004: Norwich – Bolton 3-2
21/04/2001: Bolton – Norwich 1-0

18/11/2000: Norwich – Bolton 0-2
07/05/2000: Bolton – Norwich 1-0

Historisk: 13 – 8 – 13.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Bolton: Marcos Alonso (S), Sean Davis (S), Chung-Yong Lee (S), Tyrone Mears (S), Sam Ricketts (S), Ricardo Gardner (T), Stuart Holden (T).

Norwich: Daniel Ayala (S), Elliott Ward (S), James Vaughan (T), Zak Whitbread (T).
Forventede startopstillinger:
Bolton: Jaaskelainen - Boyata, Cahill, Wheater, Robinson - Reo-Coker, M Davies, Eagles, Petrov - Klasnić, K Davies.

Norwich: Ruddy - Naughton, Barnett, De Laet, Tierney - Johnson, Crofts, Surman, Bennett - C Martin, Holt.
Hold øje med: Boltons Klasnić – Det er hverken første eller sidste gang, at den farlige kroat havner i denne kategori. En scoring fra hans fod i weekenden er mere end sandsynlig. Norwichs Chris Martin – Indrømmet, Grant Holt kunne igen igen nemt være det mest ”rigtige” bud, men skal Norwich have nogen form for succes denne sæson, kræver det, at flere offensive spillere melder sig ind i kampen.

Redaktionens bud: 2-0. Bolton har meget at bevise, og alt andet en en sejr vil være tæt på en katastrofe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar