fredag den 23. september 2011

Verdens bedste liga – Endnu en spændende runde.

* Kunne du tænke dig at vinde en officiel Premier League-trøje? Så læs med i bunden af denne artikel.

*”Sommerens transferoverblik” findes i arkivet under september.
6. spillerunde 24/09 – 26/09 – 2011.

Da redaktionen arbejder på højtryk for at få det hele til at spille med henblik på næste uges runde, hvor vores hovedkonkurrence går i luften, leverer vi seks optakter til denne runde. Nedenfor ses hvilke. Der vil fra næste runde blive tilføjet flere features til bloggen – hvor nogle af nøgleordene bliver ”stats, odds og mål”.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sidste weekend fik United sat endnu en streg under, at de har tænkt sig at forsvare titlen, da de slog Chelsea med 3-1. Mestrene skal i denne omgang en tur til Britannia Stadium, hvor Stoke skal forsøge at rejse sig efter 0-4 nederlaget til Sunderland. Fernando Torres scorede sæsonens første mål, men brændte en kæmpechance mod United, og han skal forsøge at revanchere sig, når Chelsea hjemme tager mod oprykkerne fra Swansea.
Et andet hold, der skal revanchere sig, er Liverpool, som modtog en 0-4 lussing mod Tottenham sidste weekend. Godt nyt for Anfield-drengene er, at Steven Gerrard spillede de sidste 15 minutter af midtugens Carling Cup-opgør mod Brighton & Hove Albion – en kamp Liverpool vandt 2-1.

Andetsteds skal Arsenal ud og vaske sidste weekends 3-4 plet af fra kampen mod Blackburn, når de tager mod Bolton.
Kampprogram for 6. spillerunde:

Lørdag:
Manchester City – Everton (6´eren)  +Optakt.

Arsenal – Bolton +Optakt
Chelsea – Swansea

Liverpool – Wolverhampton (6´eren)
Newcastle – Blackburn +Optakt

West Bromwich – Fulham
Wigan – Tottenham +Optakt

Stoke – Manchester United (6´eren) +Optakt
Søndag:
Queens Park Rangers – Aston Villa (6´eren) +Optakt

Mandag:
Norwich – Sunderland (6´eren).
*Fra næste uges runde (1/10-2011) og frem til sommerferien kører Stoppestedet en af landets mest lukrative konkurrencer. Vi sætter en Premer League-trøje på højkant, og det eneste du skal gøre er, at gå ind på vores Facebook-gruppe og poste dit bud på den pågældende rundes kampe. Fredag formiddag poster vi hver uge rundens optakter og lægger en besked på Facebook. Dit bud skal gives i kommentarfeltet til denne besked. Det er UDFALDET, der er afgørende, men vi ser gerne ciffertips i tilfælde af et uafgjort resultat til sommer. Eventuelle spørgsmål stilles ligeledes på Facebook. Husk – Kun én runde tilbage til at pudse formen af – uden det tæller i den samlede stilling.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar