fredag den 30. september 2011

Bolton (20) – Chelsea (3) 2/10-2011

Søndag kl. 14.30. Vises direkte på 6´eren.

Bolton er ikke alene i jammerlig form, de har også et ufatteligt ringe indbyrdes tag på søndagens modstander fra Chelsea. Der skal mirakler til, hvis Owen Coyle skal få noget som helst ud af dette opgør.
Redaktionen dømte allerede Bolton ude i optakten til første spillerunde, og indtil videre har holdet ikke gjort meget for at modbevise den spådom. Siden 4-0 sejren over QPR er det blevet til fem nederlag på stribe, hvoraf hjemmenederlaget på 1-2 til Norwich ser specielt slemt ud.

Seks kampe, tre point og en negativ målscore på hele 8-16 har sikret Bolton sidstepladsen for dem selv, og det ser derfor noget sort ud for tiden på Reebok Stadium. Der er selvfølgelig grunde til, at tingene ser ud, som de gør. Indtil videre har United, City, Liverpool og Arsenal været en del af programmet. Kombineret med ligaens mest ”imponerende” liste over skadede, tvivlsomme og karantæneramte spillere har det måske ikke givet holdet de bedste vilkår for en god start, men som nævnt gavner nederlaget til Norwich ikke meget for at ændre det billede. Hele ti spillere befinder sig stadig i den omtalte kategori, og Bolton skal levere rundens klart største overraskelse, hvis de skal have point på søndag.
Chelsea sendte sidste weekend oprykkerne fra Swansea hjem fra Stamford Bridge med et 4-1 nederlag i bagagen på trods af, at Fernando Torres blev sendt af banen allerede i første halvleg. Spanieren har nettet to kampe i streg, og udvisningen kommer derfor på et noget uheldigt tidspunkt. Tilgengæld giver det Drogba chancen for at vise, at Villas-Boas stadigvæk trygt kan regne med ham. Den efterhånden 33-årige ivorianer er ikke, hvad han har været, men mod Bolton får han chancen for at sende kuglen i buret for alvor. Værterne har som nævnt lukket hele 16 mål ind allerede, og det må derfor forventes, at Drogba og co. får rig mulighed for at teste Jääskeläinen i Bolton-målet. Desuden meldes Gary Cahill tvivlsom forud for opgøret, hvilket bestemt ikke gavner forsvarets chancer for at stå mod Chelsea.

Som nævnt har Chelsea et mildest talt et solidt forhold til Bolton indbyrdes. Hele otte gange i træk har The Blues formået at forlade Reebok Stadium med alle tre point, og vi skal helt tilbage til december 2003 for at finde den sidste Bolton-tirumf.
PL-formkurve, Bolton: T-T-T-T-T  

PL-formkurve, Chelsea: V-V-V-T-V
Seneste fem indbyrdes:
24/01/2011: Bolton – Chelsea 0-4

29/12/2010: Chelsea – Bolton 1-0
13/04/2010: Chelsea – Bolton 1-0

31/10/2009: Bolton – Chelsea 0-4
11/04/2009: Chelsea – Bolton 4-3

Historisk: 34 – 27 – 45.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Bolton: Marcos Alonso (S), Sean Davis (S), Stuart Holden (S), Gael Kakuta (S), Chung-Yong Lee (S), Tyrone Mears (S), Sam Ricketts (S), Gary Cahill (T), Ivan Klasnić (K), David Wheater (K).

Chelsea: Michael Essien (S), Daniel Sturridge (T), Fernando Torres (K).
Forventede startopstillinger:
Bolton: Jääskeläinen - Steinsson, Cahill, Knight, Robinson - Reo-Coker, Muamba, Pratley, Petrov, Eagles - K Davies.

Chelsea: Cech - Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole - Ramires, Meireles, Mikel - Mata, Anelka, Drogba.
Hold øje med: Boltons Jääskeläinen – Selv med Cahill på banen må det forventes, at værternes mål vil komme under belejring, og en mandfolkeindsats fra den aldrende finne vil lune gevaldigt. Chelseas Drogba – Som optakten antyder, står angriberen over for en gylden mulighed for at hærge læderet.

Redaktionens bud: 0-5. Bolton får røvfuld – længere er den ikke.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar