søndag den 25. december 2011

Chelsea (4) – Fulham (13) 26/12 – 2011


Mandag kl. 14.00. Kampen vises direkte på 6´eren.

Chelsea har ikke for vane at tørre gulv med Fulham, men mandag er de efter to uafgjorte kampe i streg tvunget ud i en selvsikker præstation, da United/City-toget ikke ser ud til at stoppe lige med det samme.

For to runder siden måtte Chelsea-spillerne gå skuffede fra banen efter at have spillet 1-1 mod Wigan. Senest blev det igen til uafgjort, denne gang mod Tottenham, der var uheldige med ikke at snuppe alle tre point. Hullet op til City er nu på hele 11 point, og selvom der stadigvæk er en halv sæson tilbage, er det måske ved at være på tide at afskrive Villas-Boas´ tropper som mesterskabskandidat.

Når det så er sagt, er der jo ikke noget i vejen for, at ”The Blues” glemmer alt om den aktuelle stilling og bare spiller deres A-game i så bredt et omfang som muligt. Denne sæson ser det ud til, at det er på Stamford Bridge, det skal foregå. Udover nederlagene til Arsenal og Liverpool har Terry og co. nemlig gjort rent bor i eget hus, og da Fulham-spilerne muligvis stadig er svimle efter 0-5 lussingen mod United, bør Chelsea køre en sikker sejr hjem.

Som nævnt fik Fulham ørene i maskinen mod United, og indtil videre er det kun lykkedes ”The Cottagers” at hente én sejr på fremmed græs denne sæson – ude mod Wigan. Den nuværende placering som 13´er kan meget vel være, hvor holdet ender til foråret. Pladsen kan de holde fast i ved at finde vejen til de ”nemme” point, men en kamp mod Chelsea falder bare ikke under den kategori. Det er muligt, at Chelsea af og til leverer et piv-ringe bundniveau, men point til Fulham vil være en overraskelse.

PL-Formkurve, Chelsea: V-V-V-U-U
PL-Formkurve, Fulham: U-V-T-V-T

Seneste fem indbyrdes:
21/09/2011: Chelsea – Fulham 0-0
12/02/2011: Fulham – Chelsea 0-0
10/11/2010: Chelsea – Fulham 1-0
28/12/2009: Chelsea – Fulham 2-1
23/08/2009: Fulham – Chelsea 0-2

Historisk: 38 – 19 – 7.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Chelsea: Michael Essien (S), Hilário (T), Branislav Ivanović (T), David Luíz (T), Joshua McEachran (T), John Obi Mikel (T), Ramires (K).
Fulham: Simon Davies (S), Zdenek Grygera (S).

Forventede startopstillinger:
Chelsea: Čech – Ferreira, Bosingwa, Terry, Cole – Meireles, Romeu, Lampard – Sturridge, Drogba, Mata.
Fulham: Stockdale – Baird, Senderos, Hangeland, Riise – Ruíz, Murphy, Etuhu, Dempsey – Dembélé, Johnson.

Hold øje med: 
Chelseas Drogba – Den tidligere så sikre boksspiller har ikke været nogen episk oplevelse indtil vider, men enkelte gode aktioner Totteham-kampen kan få stor betydning for selvtilliden. Fulhams Dembélé – Det er uvist, om det bliver Johnson eller Zamora, der bliver angrebsmakker, men sikkert er det, at Dembélé besidder kræfterne til at udfordre et usikkert Chelsea-forsvar.

Redaktionens bud: 2-0. Chelsea har ikke besejret Fulham med to mål siden 2009, men det laver de om på mandag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar