mandag den 12. december 2011

Opsummering af 15. spillerunde – Citys stime stoppet

Drama på Stamford Bridge, United tilbage på sporet og overraskende Stoke-sejr kunne være nogle af overskrifterne fra 15. spillerunde. Chelsea og City spillede en ganske underholdene kamp her til aften, hvor der både blev disket op med scoringer og et rødt kort. Balotelli bragte allerede gæsterne foran efter to minutter, men Meireles fik, efter flot forarbejde af Sturridge, reduceret inden pausen. To røde kort fik sendt Glichy af banen efter 58 minutters spil, og en Lescott-arm på bolden med ti minutter tilbage af kampen gav indskiftede Lampard muligheden fra pletten, hvor han tordnede læderet ind bag Joe Hart til slutresultatet 2-1. City lider dermed sæsonens første nederlag – hvilket redaktionen passende havde luret – og Chelsea sikrer vigtige tre point.

De røde djævle sendte lørdag eftermiddag Wolverhampton hjem med en 1-4 lussing i bagagen, og Fergusons drenge kan dermed for første gang i lang tid nyde en sejr på mere end et mål. Rooney og Nani nettede begge to gange, og snakken om den negative påvirkning fra Champions League-nedturen kan derfor for en stund forstumme.
Stoke har den senere tid leveret en række magre præstationer, og der var derfor ikke de helt store forventninger til, at de skulle kunne dæmme op for flyvende Tottenham, der inden denne runde havde vundet ti kampe i streg. Ikke desto mindre fik Pulis´ tropper trukket en 2-1 sejr i land, selvom de i store perioder var presset fuldstændig i bund. Dommerens præstation var i den kamp desuden genstand for stor diskussion, da han flere gange ikke imponerede Spurs-spillerne med sine kendelser.

Andetsteds led Newcastle et smertende 2-4 nederlag ude mod Norwich, Arsenal kørte en kneben 1-0 sejr i hus hjemme på Emirates mod Everton, og Liverpool leverede samme resultat på Anfield mod Queens Park Rangers.