fredag den 9. december 2011

Manchester United (2) – Wolverhampton (16) 10/12 - 2011


Lørdag kl. 16.00. Kampen kan følges direkte på 6´eren.


Wolves sikrede vigtige tre point mod Sunderland sidste weekend, men kommer på lørdag på en af sæsonens hårdeste prøver, når de skal en tur forbi Old Trafford, hvor kyniske United står klar.


Fire gange 1-0 er, hvad United har præsteret den seneste tid – deraf valget af ordet ”kynisk”. De røde djævle er ved at udvikle et skudsikkert talent, der gør dem i stand til at hente lige præcis det fornødne antal point – specielt pga. af deres træfsikkerhed mod de lavere rangerende hold. På et eller andet tidspunkt bliver holdet dog nødt til at finde lidt mere flamboyante takter frem .
Spørgsmålet bliver nok, om United kan bevare roen, efter de i midtugen blev spillet ud af Champions League af Basel. Et katasrofalt exit for De røde djævle, der nu må en tur i Europa League, hvor også City kommer til at slå deres folder.


Flere skader forhindrer Ferguson i at stille i stærkeste formation, men den evigt-tyggende skotte har igen og igen vist, at han kan trække en kanin op af hvilken som helst hat. Lørdagens opgør mod Wovles byder på muligheden for både manager og spillere til at vise, at de stadigvæk kan løbe en modstander over ende. Old Trafford er stedet, hvis holdets noget uinspirerede formkurve skal have et pift.


Wolves vendte sidste weekend et truende nederlag til sejr takket være to kasser fra Steven Fletcher. Resultatet betyder, at Ulvene nu har fire point ned til stregen. Forhåbentlig for McCarthys tropper giver den sejr vinger, for det er som nævnt ikke en nem kamp, der er i vente. Wolves slog godt nok United på eget græs sidste sæson, men Molineux-drengene ligner pt. ikke et mandskab, der kan bide skeér med nogle af de store i denne omgang.


Under Wolves i tabellen finder vi Bolton, Wigan, Blackburn og Sunderland. Heldigvis for O`hara og co. er det kun de to sidstnævnte, der formodentlig har evnerne til at klatre for alvor op af hullet. Alt andet end nederlag mod United vil være et fint resultat, men efterfølgende skal der andre boller på
suppen, hvis ikke der skal skrives ”Wolves” på den sidste billet til The Championship.


PL-formkurve, Man Utd: V-V-V-U-V
PL-formkurve, Wolves: T-V-T-T-V


Seneste fem indbyrdes:
05/02/2011: Wolves – Man Utd 2-1
06/11/2010: Man Utd – Wolves 2-1
06/03/2010: Wolves – Man Utd 0-1
15/12/2009: Man Utd – Wolves 3-0
17/01/2004: Wolves – Man Utd 1-0


Historisk: 40 – 14 – 32.


Skader, tvivlsomme og karantæner:
Man Utd: Anderson (S), Tom Cleverly (S), Javier Hernández (S), Michael Owen (S), Dimitar Berbatov (T), Fabio (T), Rafael (T).
Wolves: Kevin Foley (S).


Forventede startopstillinger:
Man Utd: De Gea – Smalling, Ferdinand, Evans, Evra – Nani, Jones, Carrick, Young – Welbeck, Rooney.
Wolves: Hennessey – Stearman, Berra, Craddock, Ward – Edwards, Henry, Guédioura, Hunt – O`Hara – Fletcher.


Hold øje med:Uniteds Welbeck – I fraværet af Hernández får Welbeck muligheden for at præstere. Wolves´ Fletcher – To kasser fra sidste weekend forpligter.


Redaktionens bud: 3-0. Hvis United-spillerne er rystede efter deres CHL-exit, kan denne kamp nemt blive endnu en kedelig forestilling, men på Old Trafford bør publikum kunne give den fornødne opbakning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar