fredag den 16. december 2011

Tottenham (4) – Sunderland (16) 18/12 - 2011


Søndag kl. 16.00

Tottenhams imponerende formkurve blev noget uventet stoppet mod Stoke sidste weekend. Mulighederne for at komme tilbage på sporet er dog til stede på søndag, selvom det er Martin – en kamp, en sejr – O´Neil og Sunderland, der gæster White Hart Lane.

Det er blevet til to alvorlige hak i tuden den seneste uges tid for Tottenhams-spillerne, der må gå ind til søndagens opgør med meget ondt i selvtilliden. Sidste weekends  1-2 nederlag mod Stoke var bare en af de kampe, hvor man ikke kan vinde, og man skal jo tabe en gang i mellem, når man spiller i verdens bedste liga.

Torsdag aften blev det lidt mere dramatisk, da en flot 4-0 sejr over Shamrock Rovers i Europa League ikke rakte til videre avancement. Et absolut ikke godkendt resultat for den fremadstormende klub, som sidste år spillede med i den afgørende fase af Champions League. Spurs skal op på hesten igen, og et opgør mod Sunderland på White Hart Lane er bestemt ikke nogen umulig opgave.

Det har set sølle ud, det Sunderland-spillerne har præsteret indtil videre denne sæson. Med spillere som Cattermole, Sessègnon og Bendtner på holdkortet, er det svært at forstå, hvordan det kunne gå så galt, og fyringen af Steve Bruce må vel siges at være ganske forståelig. Sølle to sejre, fem uafgjorte og syv nederlag var inden sidste weekends runde facit for holdet, der nu er under tidligere Aston Villa-manager Martin O´Neils kyndige ledelse. Den 59 årige nordirer lagde ud med en 2-1 sejr over Blackburn, selvom holdet var bagud undervejs, og det er ikke til at vide, hvordan holdet reagerer på den første sejr i seks kampe.

Tottenham er klare favoritter, og selvom Sunderland har fået fornyet luft efter sidste weekends sejr, skal der leveres noget specielt fra gæsternes side, hvis ikke det skal blive til hjemme-sejr.

PL-formkurve,Tottenham: V-V-V-V-T
PL-formkurve, Sunderland: T-U-T-T-V

Seneste fem indbyrdes:
12/02/2011: Sunderland – Tottenham 1-2
09/11/2010: Tottenham – Sunderland 1-1
03/04/2010: Sunderland – Tottenham 3-1
07/11/2009: Tottenham – Sunderland 2-0
07/03/2009: Sunderland – Tottenham 1-1

Historisk: 35 – 26 – 35.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Tottenham: David Bentley (S), Michael Dawson (S), Tom Huddlestone (S), Ledley King (T), Niko Kranjčar (T), Roman Pavlyuchenko (T), Younes Kaboul (K).
Sunderland: Marcos Angelri (S), Fraizer Campbell (S), Craig Gordon (S), Simon Mignolet (S), Nicklas Bendtner (T).

Forventede startopstillinger:
Tottenham: Friedel – Walker, King, Gallas, Ekotto – Lennon, Parker, Modrić, Bale – Van der Vaart – Adebayor.
Sunderland: Westwood – O´Shea, Bramble, Brown, Bardsley – Larsson, Vaughan, Cattermole, Richardson – Sessègnon – Wickham.

Hold øje med: Tottenhams Parker – Midtbanespilleren havde flere gode aktioner mod Stoke, og fortsætter han formkurven, kan han blive en stor mundfuld for Sunderland-spillerne. Sunderlands Larsson – Svenskeren imponerede endnu engang sidste weekend, da han i overtiden blev matchvinder med et fornemt udført frispark. Skal Sunderland overraske, vil det ikke skade med en Larsson-fod på det rigtige sted.


Redaktionens bud:
3-1. Tottenhams flotte start på sæsonen i Premier League må ikke ryge i vasken pga. én dårlig uge, og Redknapps tropper kan nu fokusere udelukkende på den hjemlige turnering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar