tirsdag den 20. december 2011

Fulham (11) – Manchester United (2) 21/12 - 2011


Onsdag kl. 21.00. Kampen vises direkte på 6´eren.

For tre runder siden slog Fulham Liverpool, da Dalglish' tropper gæstede Craven Cottage. Bolton fik samme behandling i lørdags, men mon ”The Cottagers” har, hvad der skal til for at slå et formstærkt United-mandskab?

Godt nok sejrede fulham mod Liverpool, men den sejr kom i hus på absolut yderste mandat, og Bolton bør alle hold vel nærmest slå. Fulham har, som sædvanlig fristes man til at sige, gjort det til en dyd at ligge lige midt i det hele – uden at falde igennem, men også uden at vælte klubbens fans af begejstring. Det skal blive spændende at se, hvordan holdet klarer det tæt-pakkede juleprogram, hvor først United og dernæst Chelsea står på programmet. Fulham må ud og overraske, men som den indbyrdes statistik viser, skal vi ikke længere tilbage end 2009 for at finde sidste triumf, hvor United blev besejret begge gange, de besøgte Craven Cottage.

Siden 1-6 snitteren mod City er der kommet ro på tingene. De røde djævle har spillet uafgjort mod Newcastle, men ellers gjort rent bord. Senest gik det ud over QPR på Loftus Road, hvor det normalt ellers ikke er specielt nemt at spille, og noget kunne tyde på, at Fergusons tropper er tilbage på den sævanlige ”cruise control”. Evnen til at hente de ”nemme” point bekommer Rooney og co. godt - specielt når Chelsea som i weekenden kun formår at spille 1-1 hjemme mod Wigan.

Denne sæson er der bare den forskel, at City ikke ser ud til at hente mange nemme point – de vælger simpelthen at tromle de lavere ranegrende hold ned i stedet. Hvor United vinder 1-0 og 2-1, banker City resultater som 5-1 og 4-0 på kontoen. Tre point fornægter sig dog ikke, og kampen mod Fulham ligner på forhånd en oplagt mulighed for endnu en et-måls sejr til United. Holdet er dog inde i den god periode, og hvis værterne ikke passer på, kan det sagtnens ende med Djævle-dominans fra start til slut.

PL-formkurve, Fulham: U-U-V-T-V
PL-formkurve, Man Utd: V-U-V-V-V

Seneste fem indbyrdes:
09/04/2011: Man Utd – Fulham 2-0
22/08/2010: Fulham – ManUtd 2-2
14/03/2010: Man Utd – Fulham 3-0
19/12/2009: Fulham – Man Utd 3-0
21/03/2009: Fulham – Man Utd 2-0

Historisk: 12 – 14 – 36.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Fulham: Zdenek Grygera (S), Mark Schwarzer (S), Steve Sidwell (T), Bobby Zamora (T).
Man Utd: Nemanja Vidić (S), Darren Fletcher (S),  Anderson (S), Tom Cleverly (S), Javier Hernández (S), Michael Owen (S), Dimitar Berbatov (T), Fabio (T), Rafael (T), Darron Gibson (T).

Forventede startopstillinger:
Fulham: Stockdale – Baird, Senderos, Hangeland, Riise – Ruiz, Murphy, Etuhu, Dempsey – Dembélé, Zamora.
Man Utd: De Gea – Smalling, Evans, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Jones, Nani – Rooney, Hernández.

Hold øje med: Fulhams Ruiz – Costaricaneren kom til klubben i sommers og har leveret flere gode præstationer. Sidst blev det til en helt suveræn scoring mod Bolton, og han er helt klart et af holdets mest interessante navne i øjeblikket. Uniteds Carrick – Ikke det normale førstevalg  idenne kategori, men efter perlen mod QPR er det ikke til at vide, hvad han finder på.


Redaktionens bud:
0-3. United er ikke færdige med at imponere, og Fulham er ikke gode nok til at modstå truslen fra de forsvarende mestre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar