fredag den 2. december 2011

Verdens bedste liga – Bliver Newcastle i top-fire?



14. spillerunde 03/12-2011 – 05/12-2011

Sidste weekend nettede Liverpool, United, City, Newcastle og Arsenal alle ét point. Chelsea snuppede pligtsejren over Wolverhampton, men løber denne runde ind i Newcastle, der givetvis ikke har lyst til at slippe taget i toppen. Det er bliver den direkte kamp om fjerdepladsen, der skal kæmpes, men en eventuel taber kan ende med at blive overhalet af Liverpool, der møder Fulham mandag.

United skal på udebane forsøge at besejre Villa, i hvad der kan ende med at blive en fuser af en kamp, hvis begge hold fortsætter deres seneste form. Arsenal skal på, hvad der ligner, en overkommelig opgave ude mod Wigan - og City ligeså hjemme mod Norwich. Det er dog Tottenham, der må betegnes som rundens største favorit, da de på White Hart Lane byder katastrofen fra Bolton velkommen.

Blackburn møder lørdag Swansea, og den kamp kan ende med at blive interessant. Søndag byder Wolves Sunderland op til dans på Molineux i en bundgyser af dimensioner, der har fået et ekstra perspektiv grundet fyringen af Steve Bruce. Lad herfra støvlerne tale – det er endnu en gang tid til bold fra Verdens Bedste Liga!

Kampprogram for 14. spillerunde:

Lørdag 03/12 – 2011
Newcastle – Chelsea
Blackburn – Swansea
Man City – Norwich
QPR – WBA
Tottenham – Bolton
Wigan – Arsenal
Aston Villa – Man Utd

Søndag 04/12 – 2011
Everton – Stoke
Wolves – Sunderland

Mandag 05/12 – 2011
Fulham – Liverpool 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar