fredag den 2. december 2011

Tottenham (3) – Bolton (18) 03/12 - 2011


Lørdag kl. 16.00

Lørdag eftermiddag er der lagt i ovnen til en fodboldlektion af de helt store, når formstærke Tottenham tager mod et af ligaens absolut ringeste hold i form af Bolton.

Optakter som denne skriver nærmest sig selv. Modsat andre kampe, hvor der er tale om et undertippet hold, som har chancen for at bedrive et stort værk, er der i denne kamp simpelthen ikke noget at rafle om – Spurs skal ende med syv mand på banen, hvis ikke det skal blive til tre point.

Skråsikkerhed et en farlig ting, siger man, men det lader redaktionen så komme på prøve i denne her omgang. Tottenham har vundet fem i streg, de ligger på en tredjeplads med en kamp i hånden, og så har de Redknapp ved roret, der givetvis får lagt en passende plan til dette opgør. Alt andet end en Tottenham-STORsejr vil være en skuffelse, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at dette odds nok dukker op blandt vores staldtips.

Boltons formkurve siger vel det hele – og så alligevel ikke. Hvordan man kan tabe fire ud af fem kampe, hvoraf den ene, som skiller sig ud, er en fornem 5-0 sejr over Stoke, er jo direkte sært. Truppen er, og har været det det meste af sæsonen, ramt af skader, og de tilbageværende spillere formår slet ikke at følge med, når det gælder. Sæt dine penge på at Bolton får klaps mod Spurs, og at de skal regne med, at de andre hold spillere endnu ringere i bunden, hvis de ikke også skal rykke ned!

PL-formkurve, Tottenham: V-V-V-V-V
PL-formkurve, Bolton: T-T-V-T-T

Seneste fem indbyrdes:
05/02/2011: Tottenham – Bolton 3-1
06/11/2010: Bolton – Tottenham 4-2
01/05/2010: Tottenham – Bolton 1-0
03/10/2009: Bolton – Tottenham 2-2
31/01/2009: Bolton – Tottenham 3-2

Historisk: 38 – 14 – 34.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Tottenham: David Bentley (S), Michael Dawson (S), Tom Huddlestone (S), Niko Kranjčar (S), Dos Santos (T), Pavlyuchenko (T),  Van der Vaart (T).
Bolton: Sean Davis (S), Stuart Holden (S), Lee Chung-Yong (S), Tyrone Mears (S), Sam Ricketts (S), Dedryck Boyata (T), Ricardo Gardner (T), David N´Gog (T), Joe Riley (T), David Weather (K).

Forventede startopstillinger:
Tottenham: Friedel – Walker, Kaboul, King, Ekotto – Lennon, Parker, Modrić, Bale – Van der Vaart – Adebayor.
Bolton: Jääskeläinen – Boyata, Cahill, Knight, Robinson – Davies, Reo-Coker, Muamba, Eagles – Davies, Klasnić.

Hold øje med: Tottenhams Adebayor – Vi har før nævnt den stærke angriber i denne kategori, men det svært at forestille sig, at han ikke allerede nu ser frem til bold på lørdag. Boltons Owen Coyle – Ingen af de elleve spillere ser ud til at gide, med undtagelse af Klasnić, så vi lader det være op til manageren at bidrage med lidt tryllestøv.

Redaktionens bud: 5-0. Kommentar overflødig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar