søndag den 25. december 2011

Norwich (9) – Tottenham (3) 27/12 – 2011


Mandag kl. 20.30

Norwich var meget tæt på at hente alle tre point ude mod Wolves i sidste runde, og det er i øjeblikket svært at spå om, hvor langt holdets evner egentlig rækker. Tirsdag skal de med garanti nok få testet deres formåen, når Spurs gæster Carrow Road.

En niendeplads efter 17 runder må ganske enkelt betegne som et fremragende resultat for Kanariefuglene, der paradoksalt nok har ligaens sjette bedste angreb samtidig med det fjerde dårligste forsvar. Norwich spiller med hjertet uden på blusen, og det ser ud til allerede nu, at den tiltalende facon kommer til at belønne sig.

Lamberts tropper har kun to gange indtil videre tabt i eget hus (0-1 WBA og 1-2 Arsenal, red.), og den stort set skadesfri trup bør være i stand til at levere en toppræstation mod Tottenham. Om det så ender med at være nok til at få point, må tiden vise.

Sidste runde måtte Totteham nøjedes med 1-1 mod Chelsea på White Hart Lane, selvom det i flere omgange var tæt på at blive 2-1. Ikke desto mindre ligger Redknapps tropper stadigvæk på en fornem tredjeplads, syv point efter United, men med en kamp i hånden. Spurs har indtil videre kun mødt QPR af oprykkerne, som de besejrede 3-1. Ellers er det kun United, City, Newcastle og Chelsea, der har formået at holde Adebayor og co. fra sejr.  

Holdets nuværende placering er som nævnt mere end godkendt, men hvis drømmen om toppen af ligaen skal holdes i live, kræver det en sejr i kampe som denne. Norwich vil givetvis, som sædvanlig, spille friskt til, men Spurs bør være i stand til at hive en snæver sejr med hjem fra Carrow Road.

PL-Formkurve, Norwich: V-T-V-U-U
PL-Formkurve, Tottenham: V-V-T-V-U

Seneste fem indbyrdes:
Senest de to hold mødtes var i sæsonen 2004/2005, hvor det blev til en uafgjort og en Tottenham-sejr.

Historisk: 14 – 12 – 22.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Norwich: Kyle Naughton (S), Elliott Ward (S), James Vaughan (S), Ritchie De Laet (T).
Tottenham: David Bentley (S), Michael Dawson (S), Tom Huddlestone (S), Jermaine Jenas (S), Aaron Lennon (S), Jermaine Defoe (T), Younes Kaboul (T), Ledley King (T), Rafael van der Vaart (T).

Forventede startopstillinger:
Norwich: Ruddy – Martin, Whitbread, Barnett, Tierney – Crofts, Fox, Hoolahan, Surman – Holt, Morison.
Tottenham: Friedel – Walker, Kaboul, Gallas, Ekotto – Bale, Parker, Sandro, Modrić – Defoe, Adebayor.

Hold øje med: Norwichs Morison/Holt – De to frontløbere har indtil videre leveret 13 af holdets 27 mål, og en god indsats vil være påkrævet, hvis holdet skal have noget med fra opgøret. Tottenhams Sandro – Midbanespilleren viste endnu engang mod Chelsea, at han er klar til regelmæssig bold. Solide tacklinger og blik for spillet gør ham til en af ligaens mest interessante navne på midtbanen.  

Redaktionens bud: 1-2. Smal sejr til Spurs – på trods af intens fight fra Norwich-spillerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar