søndag den 25. december 2011

Denne rundes staldtips 26/12 – 27/12 2011


Manchester United – Wigan (0-2) 1, Odds 2,15
Sunderland – Everton 1, Odds 2,30
Stoke – Aston Villa 1, Odds 1,85
Norwich – Tottenham (1-0) X, Odds 3,55

Redaktionen leverer i anledningen af Boxing Day hele fire brandvarme staldtips, hvilket samtidig giver os muligheden for at rode bod på sidste rundes fiasko, hvor vi mest af alt mindede om Boltons forsvar – famlende, i bedste fald.

Fire kampe forpligter, men vi mener, at vi har luret fiduserne. United har gennem tiden spillet 12 kampe mod Wigan og vundet dem alle. Den indbyrdes statistik er forbudt for børn, og på trods af Wigans gode resultater mod Chelsea og Liverpool regner vi med, at Fergusons drenge kvitterer med en snitter.

Sunderland er på vej frem, og ansættelen af Martin O`neil kan ende som en genistreg. Den tidligere Villa-manager er hamrende dygtig, og forhåbentlig kan han få resultaterne til at stå mål med holdets potentiale. En hjemmesejr over Everton til odds 2,30 skal bare spilles.

Stoke møder Vila, og de vinder. The Villans taber sjældent stort, men de er samtidig ikke i stand til at vinde kampe som denne. Det er i vores øjne et af rundens bedre odds - på trods af X-potenitalet.

Slutteligt satser vi på, at Tottenhams kvaliteter viser sig lige akkurat overlegne i forhold til Norwich-spillernes spillelystne stil. Oprykkerne har, hvad der skal til for at presse selv de store, men Spurs lugter toppen, og det giver dem det afgørende rygstød i rundens sidste kamp.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar