tirsdag den 20. december 2011

Denne uges staldtips: 20/12 – 22/12 2011



Wolverhampton – Norwich 2, Odds 3,15
Wigan – Liverpool (0-1) 2, Odds 2,25
Tottenham – Chelsea 1, 2,45

Wolves ligner i øjeblikket ikke et hold, der kan følge med i den bedste engelske række. Det gør Norwich til gengæld og på trods af, at de kun har fundet vejen til sejr på udebane en gang indtil videre, må odds 3,15 betegnes som gaveodds.

Wigan spillede en flot 1-1´er i hus hjemme mod Chelsea i lørdags, og de har generelt ikke for vane at tabe stort hjemme mod Liverpool. Situationen i ligaen afslører dog, at Anfield-drengene har god grund til at blæse Martínez´ drenge af banen. Taber Chelsea til Tottenham, vil Liverpool med en sejr over Wigan rykke op a-point med The Blues, og det kan pludslig begynd at lugte af mesterskabs kamp igen. Sidst blev det til 2-0 ude over Aston Villa, og vi regner derfor med, at Suárez og co. er mere end i stand til at besejre ligaens tredje ringeste hold.

Vores sidste tip er så varmt, at du nemt kan brænde ”nallerne”, lige så friskt som en nøgen-dypper i Thyborøn og lige så frækt som Peter Tanev i shorts. Tottenham pløjer al modstand ned hjemme på White Hart Lane, og pt. ligner holdet en fræk outsider til titlen. Chelsea har til gengæld meget at bevise endnu, og vi tror, at Redknapps tropper sender Villas-Boas´ finest hjem med en semi-snitter i bagagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar