søndag den 25. december 2011

Verdens bedste liga – Godt med bold, mellem mad og gaver!


Boxing Day-kampene løber af stablen mandag d.26/12 og tirsdag d.27/12. Det tætpakkede juleprogram kræver det yderste af spillerne, der må gennem tre runder på kun halvanden uge. Indtil videre har vi været vidner til Uniteds genvundne form, Blackburns katastrofale spring uden elastik mod bunden og ikke mindst van Persies jagt på Shearers rekord.

Da Arsenal tirsdag kan byde Wolves velkommen på Emmirates, er det ikke usandsynligt, at den flyvende hollænder kan hente de sidste to mål, han mangler, for at tangere Shearers rekord på 36 kasser over et helt kalenderår. Udover det opgør har ”The Gunners” også QPR i vente nytårsaftensdag, så der bliver spænding lige til det sidste.

United skal forsøge at fortsætte de gode takter hjemme mod Wigan, som de aldrig har tabt point til. Chelsea må ud og levere varen mod Fulham på ”Broen”, og så er der dømt oprykker-brag, når Swansea tirsdag tager mod QPR på Liberty Stadium.

Andetsteds løber Liverpool ind til, hvad der kan nede med at blive en skæbnesvanger kamp mod Blackburn. Klubbens fans må være skuffede efter 0-0 løsningen mod Wigan, og alt andet end en storsejr mod ligaens dårligste forsvar må betegnes som en fiasko. Der er ikke meget, som tyder på, at Rovers kan klatre op af det hul, de har gravet sig ned i, og reaktionen fra klubbens fans mod manager Kean i tilfælde af en lussing, skal blive spændende at følge.  Sørg for at følge med, når 6´eren blænder op for dette interessante opgør og fem andre kampe fra 18. runde.

Kampprogram for 18. spillerunde:
Mandag 26/12 – 2011
Chelsea – Fuham (6´eren)
Bolton – Newcastle
Liverpool – Blackburn (6´eren)
Manchester United – Wigan (6´eren)
Sunderland – Everton
West Bromwich – Manchester City (6´eren)
Stoke – Aston Villa (6´eren)

Tirsdag 27/12 – 2011
Arsenal – Wolverhampton
Swansea – Queens Park Rangers (6´eren)
Norwich – Tottenham

Ingen kommentarer:

Send en kommentar