fredag den 9. december 2011

Liverpool (7)-Queens Park Rangers(12) 10/12 2011


Lørdag kl. 16.00.

Liverpool tager imod et oprykkerhold og alt andet end tre point vil være en katastrofe for klubben. Queens Park Rangers er dømt til at være underdogs endnu en gang, men de har før vist at man ikke skal tage for let på dem. Anfield danner rammen om en yderst interessant kamp.

Liverpool måtte i mandags indkassere det første nederlag i 10 PL-kampe. Holdet sad på det meste af kampen, indtil midtbaneslideren Jay Spearing måtte gå i bad midt i anden halvleg.  De havde flere oplagte muligheder til at score, men igen var de bare ikke skarpe nok foran kassen. Enten løb den sidste berøring ud i sandet eller også stod stolpen i vejen, og de røde kan begynde at kigge længere og længere op mod topholdene. Spearings udvisning bragte flere problemer til den plagede midtbane, hvor i forvejen Gerrard og Lucas mangler. Daniel Agger gjorde igen en fin figur, og ligner en der er på vej i storform, og er på nuværende tidspunkt også førstevalget i midterforsvaret.

Efteråret for Q.P.R. har noget af en rutchebanetur, men de fortsætter dog med at klatre i den rigtige retning. Tre af holdets fire sejre er kommet på udebane og man kan langt fra heller ikke afskrive at de får point med hjem fra Anfield. Holdets angrebsprofil Helguson, har udført sit arbejde vel, og er med 6 kasser topscorer hos London-mandskabet. Det er også flere scoringer, end nogen af værternes spillere kan prale med at have lavet i denne sæson. Kun i to ud af syv udekampe har ’Rangers’ ikke formået at score, og kun en enkelt gang i deres sidste syv optrædener er de gået fra banen uden at have fået den i kassen. Så troen er helt sikkert til stede hos de flamboyante mandskab.

Der er lagt op til en ægte gyser, der næppe bliver afgjort med mere end et enkelt mål til forskel. Skal Liverpool holde fast i troen på en CL-givende plads, eller skal de til at kigge ned mod forfølgergruppen, hvor blandt andet dagens gæster befinder sig?

PL-formkurve, Liverpool: V-U-V-U-T
PL-formkurve, Q.P.R: T-T-V-T-U

Seneste fem indbyrdes: Det er over 15 år siden de to hold har mødt hinanden. Det blev til to Liverpool-sejre i 95/96, den sæson hvor Queens Park Rangers sidst forlod den bedste engelske række.

Historisk: 30-8-7

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Liverpool: Jay Spearing (K), Lucas Leiva (S), Steven Gerrard (T).
Q.P.R: DJ Campbell (S), Matthew Connolly (S), Kieron Dyer (S), Rob Hulse (S), Paddy Kenny (S)

Forventede startopstillinger:
Liverpool: Reina – Johnson, Skrtel, Agger, Enrique – Kuyt, Henderson, Adam, Bellamy – Carroll, Suárez.
Q.P.R: Cerny – Young, Gabbidon, Ferdinand, Hill – Mackie, Barton, Faurlin, Traore – Wright-Phillips, Helguson.

Hold øje med: Liverpools Carroll – Den tunge angriber erbegyndt at få fast spilletid igen og det kommer til udtryk i dag.
Q.P.R’s Barton – En mand der altid bringer tænding til en kamp.


Redaktionens 
bud2-1. De to hold er tæt på umulige at lave en spådom på, men det her er vores bedste bud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar