fredag den 2. december 2011

Denne uges staldtips: 3/12 - 5/12 2011


Newcastle – Chelsea 1  Odds 3.75
Tottenham - Bolton (0-2) 1 Odds 2.70
Fulham - Liverpool  2 Odds 1.95

Ja, du læste rigtigt – Odds 3.75 på at Newcastle (ubesejret på hjemmebane) slår Chelsea (har tabt 3 ud af de sidste 5 kampe i ligaen). Om ’oraklerne’ hos dansk tipstjeneste endelig er blødt helt igennem, eller om de sidder med noget seriøst insider-viden, kan vi kun gisne om, men at Chelsea er større favoritter i den her kamp, end Liverpool er til at slå ærke-dårlige Fulham, er efter vores ydmyge mening helt hen i vejret. Vi takker og bukker, og vælger Newcastle som denne uges gaveodds. Selvom samtlige bookmakere peger på Chelsea, er vi parate til at råbe højt i trods, og grine på hele turen til banken.

Tottenham er efterhånden et fast indslag i vores staldtips, og når modstanderen hedder Bolton, sætter vi det hele ind på en storsejr. Tottenham ville nok møde større modstand, hvis de skulle spille mod Michael Bolton og hans aldrig-svindende hårpragt.

At spille på Liverpool, er altid som at sætte en blind hejre til at fange fisk til aftensmaden – et gamble. Vi tror nu på at Liverpool, der efterhånden har gået længe siden deres sidste nederlag, gør effektiv proces af svage Fulham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar