fredag den 16. december 2011

Denne uges staldtips: 17/12 – 18/12 2011


Blackburn – West Bromwich (0-1) 1, Odds 4,20

Tottenham – Sunderland (0-1) 1, Odds 1,90

Robin van Persie scorer mod Man City ja/nej 1, Odds 2,60

Redaktionen har op til denne weekend fundet lidt godt og blandet frem fra posen. Af en eller anden grund kan vi bare ikke lade være med at se på Blackburn, som et hold på vej frem. På et eller andet tidspunkt må  resultaterne komme til at stå mål med  spillermaterialet, og da West Bromwich ikke just er nogen eksotisk mundfuld, regner vi med, at Yakubu og co. er klar med flot hjemmesejr.

I den lidt mere ”sikre” ende har vi valgt – igen – at spille på Tottenham med mere end et mål. Europa League-nedturen gør ondt, men alle sejl kan nu sættes ind på de hjemlige turneringer. Sunderland har i Martin O´Neil fået en dygtig ”ny” manager, men selv han vil få det svært med at sætte sine tropper op til at afværge truslen fra de dygtige Spurs-spillere.

Sidst, men ikke mindst, hænger vi vores hat på ligaens varmeste venstrestøvle. Van Persie er i gang med at skyde sig ind i det fineste selskab af dem alle. På et kalender-år har Alan Shearer og Thierry Henry før nettet henholdsvis 36 og 34 kasser, og med sine 33 træffere i 2011 er van Persie nu snublende få mål fra at overgå to af de største spillere gennem tiden. Odds 2,60 på at han scorer mod City er ganske enkelt for godt til ikke at blive spillet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar