fredag den 9. december 2011

Verdens bedste liga – United og City ude af Champions League.


15. spillerunde 10/12 – 2011–12/12 – 2011.

Der er flere interessante kampe på programmet, når Premier League blænder op for 15. spillerunde. Arsenal og Tottenham skal ud på relativt lette opgaver mod henholdsvis Everton og Stoke, mens Liverpool og Newcastle skal på lidt mere drilske missioner mod QPR og Norwich. Specielt situationen i Newcastles forsvar med den langtidsskadede Steven Taylor kan ende med at få afgørende betydning, og de resterende medlemmer af Toon-squad bliver nødt til at stå sammen og lukke hullet efter ham.

I midtugen røg både City og United som bekendt ud af Champions League. Det er en situation, som mange ikke havde regner med, og spillernes reaktion bliver spændende at følge. Patrice Evra har været ude med mindre flatterende bemærkninger omkring Europa League, hvilket forståligt nok ikke er blevet modtaget med åbne arme i England. De røde djævle har muligvis en ”nem” kamp hjemme mod Wolves, men hvis det mentale setup mangler, kan det ende med katasrofe.

City står overfor en lidt anden opgave, når de mandag gæster Stamford Bridge, hvor Villas-Boas´ tropper står klar til at levere et monumentalt resultat. En sejr over Mancinis drenge vil banke Chelsea direkte ind i topstriden igen, hvorimod et nederlag vil sende de nyrige faretruende langt ud i horisonten. Er Chelsea stadig mesterskabskandidater? Det finder vi ud af mandag aften.

Kampprogram for 15. spillerunde:

Lørdag 10/12 - 2011
Arsenal – Everton
Bolton – Aston Villa
Liverpool – Queens Park Rangers
Manchetser United – Wolverhampton (6´eren)
Norwich – Newcastle
Swansea – Fulham
West Bromwich – Wigan

Søndag 11/12 - 2011
Sunderland – Blackburn (6´eren)
Stoke – Tottenham (6´eren)

Mandag 12/12 – 2011
Chelsea – Manchester City (6´eren)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar