tirsdag den 20. december 2011

Wolverhampton (17) – Norwich (9) 20/12 - 2011


Tirsdag kl. 20.45.

Er Wolverhampton en synkende skude, eller har holdet mere at byde på, end de har vist den senere tid? Tirsdag får vi syn for sagen, når det bedst placerede oprykkerhold gæster Molineux.

Det ser i øjeblikket ikke synderligt godt ud for Wolves. Fire nederlag i de sidste fem kampe med en målscore på 4-12 til følge er det blevet til, og der er ikke meget, som tyder på, at holdet magter at ændre den dårlige formkurve. Ulvene er droppet ned til det tunge selskab bestående af Wigan, Blackburn og Bolton, og det er i sandhed ikke et oplyst sted at være. Sidste sæson leverede truppen af og til momenter af høj kvalitet, hvilket resulterede i flere overraskende resultater mod de store, men der ser ikke ud til at være samme semi-flamboyante tendenser at spore i denne omgang. Der skal ske noget snart, hvis ikke det skal begynde at lugte af nedrykningskamp endnu en gang, men tirsdagens modstander fra Norwich kommer ikke til Molineux for at lægge sig ned.

Der er dog en ting, som taler i Wolves´ favør. Tilbage i 1995 vandt Norwich det tilsvarende opgør, men det er også eneste gang nogensinde, at Ulvene har tabt i eget hus mod de gulblusede!

Efter 16 spillerunder ligger Norwich på en flot niendeplads og er i øjeblikket det sjete mest scorende hold i ligaen. Det er et imponerende stykke arbejde, Kanariefuglene har leveret – flot illustreret med 4-2 sejren over Newcastle for to weekender siden. I lørdags havde Holt og co. fortjent endnu en sejr ude mod Everton, men fodboldguderne ville det anderledes, og kampen endte 1-1. Som holdet har spillet indtil videre, er det svært at forestille sig, at de ikke vil gå efter alle tre point mod Wolves, og selvom det normalvis ville være flabet at spille på en udesejr i dette opgør, er det i øjblikket vel nærmest det mest oplagte valg.

PL-formkurve, Wolverhampton: T-T-V-T-T
PL-formkurve, Norwich: T-V-T-V-U

Seneste fem indbyrdes:
03/02/2009: Wolves – Norwich 3-3
21/10/2008: Norwich – Wolves 5-2
29/12/2007: Norwich – Wolves 1-1
22/09/2007: Wolves – Norwich 2-0
30/01/2007: Norwich – Wolves 0-1

Historisk: 25 – 12 – 9.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Wolves: Jody Craddock (S), David Edwards (S), Kevin Foley (S), Jamie O´Hara (S).
Norwich: Ritchie De Laet (S), James Vaughan (S), Elliott Ward (S).

Forventede startopstillinger:
Wolves: Hennessey – Zubar, Johnson, Berra, Ward – Hunt, Henry, Milijas, Jarvis – Doyle, Fletcher.
Norwich: Ruddy – Naughton, Whitbread, Martin, Tierney – Crofts, Fox, Hoolahan, Surman – Holt, Morison.

Hold øje med: Wolves´ Doyle – Godt nok er det Fletcher, der har holdt humøret oppe på Molineux den senere tid, men en top-præstation fra Doyle kan være det, der vender skuden. Norwichs Holt – Morison har leveret de fleste scoringer, men Holt lagde Everton-forsvaret ned på egen hånd i lørdags, og den lille enmandshær vil givetvis være sulten efter mere.


Redaktionens bud:
1-2. Wolves kan kun overraske. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar